image

Vores logo består af tre egetræer, hvor af det ene vender modsat de to andre. Logoet symboliserer vækst, styrke og udvikling samt plads til forskellighed, samtidig med at det også er symbol for vores tre distriksområder Gislev, Kværndrup og Ryslinge.

Hanne Rygaard den 14-08-2018
    Kære alle.

Som alle ved er Landsbyordningen Tre Ege Skolen en PALS skole. Jeg har vedhæftet en opdatering på hvorledes det kommer til udtryk i vores dagligdag på skolen og i SFO.

skoleleder
    Hanne Rygaard den 14-08-2018
    Kære alle.

Vi har i længere tid haft Carina Olsen, som inlusionsvejleder for undervisningsdelen. Det har været meget givende for børn, forældre og medarbejdere.Derfor har vi i ledelsen valgt at udvide Carinas arbejdsopgave til at omfatte hele organisationen pr.1/8 2018.Som I kan læse af medfølgende bilag er der desuden kommet nye tiltag, som jeg er sikker på vil understøtte vores forsatte arbejde med at udvikle en inkluderende kultur i børnehaven, skolen og SFOén.

Hanne Rygaard den 01-08-2018
    Kære alle
    Et nyt skoleår står lige ved døren. Læs mere om hvilket super spændende projekt Tre Ege Skolens 6. klasser skal være en del af i det kommende år.

Ingen aktuelle nyheder
Ingen aktuelle dokumenter