image

Vores logo består af tre egetræer, hvor af det ene vender modsat de to andre. Logoet symboliserer vækst, styrke og udvikling samt plads til forskellighed, samtidig med at det også er symbol for vores tre distriksområder Gislev, Kværndrup og Ryslinge.

Louise Mindegaard den 12-01-2017
    Kære elever og forældre

Vi har på Tre Ege skolen afd. Ryslinge besluttet at oprette en "Mindclass" for en lille gruppe elever. Med Mindclass tilbuddet vil vi give et særligt tilbud til de elever der har brug for udfordringer "ud over det sædvanlige" i undervisningen. Tilbuddet gives to timer om ugen, og det er skolens ledelse der sammen med klasselærerne beslutter, hvilke elever der blive tilbudt en plads på holdet.
    Tilbuddet vil i første omgang være i en prøveperiode for 4. og 5. klasse. På baggrund af de erfaringer vi gør os i prøveperioden vil vi se på, om det er noget vi skal fortsætte med, og eventuelt udbrede til resten af skolen.

De bedste hilsner
    Louise