image

Vores logo består af tre egetræer, hvor af det ene vender modsat de to andre. Logoet symboliserer vækst, styrke og udvikling samt plads til forskellighed.

Hanne Rygaard den 28-07-2016
    1. skoledag  for 0. -6.klasse er mandag den 8.august 2016.

På afd. Kværndrup 7.40 -12.40
    På afd. Ryslinge 8:00-13:00.
    Jette Holm (K) den 25-07-2016
    Kære SFO og SFO2 børn og forældre i Ryslinge

Håber I alle nyder sommeren og har en god ferie.
    Nu er der kun en uge til vi starter i SFO Kålormen efter sommerferien, og 2 uger til skolen og SFO2 starter igen.
    Vi er flyttet til vores nye lokaler og det er blevet rigtig fint.
    Jeg har lavet et lille informationsbrev om det, se det vedhæftede.

Vi har ikke spurgt hvem der kommer og hvem der holder fri i den sidste uge af skoleferien, uge 31. Nogle har allerede givet besked om at de kommer eller holder fri.
    Vi vil være meget glade for en melding om hvornår nye børn forventes at være i Kålormen og hvis nogle holder fri, vil vi også meget gerne vide det.
    Skriv en besked her på intra, eller send en SMS til Kålormen tlf 72534056.
    Fortsat god sommer Vi ses i august.

Venlig hilsen Jette
    Jette Holm (K) den 15-06-2016
    Kære forældre Til børn i storegrupperne i børnehaverne, i 3. klasse og i 6. klasse.

De børn der er indmeldt i børnehave og skal i skole, de børne der går i 3. klasse og SFO og de børn der går i 6. klasse og SFO2 udmeldes automatisk d. 31.7. 2016.
    Hvis I ønsker at jeres barn skal i SFO eller SFO2 skal i tllmelde via den Digitale Pladsanvisning

Venlig hilsen Vibeke og Jette
Ingen aktuelle nyheder