image

Vores logo består af tre egetræer, hvor af det ene vender modsat de to andre. Logoet symboliserer vækst, styrke og udvikling samt plads til forskellighed, samtidig med at det også er symbol for vores tre distriksområder Gislev, Kværndrup og Ryslinge.

Hanne Rygaard den 23-09-2016
    Kære alle.

Det har været en hektisk og spændende opstart her i det nye skoleår.
    Da vi mødte ind 1.august var det med en første klasse på hver afdelng. Efter 5.september er der sket det glædelige, at vi har fået elev nr 29 til 1. a. Det har medført at vi nu pr.1.oktober har to 1.klasser på afd. Ryslinge og 1 på afdeling Kværndrup. Rent praktisk betyder det, at alle elever på afdeling Ryslinge får nye skemaer pr.1.oktober, da vi har skulle lave mindre ændringer i opgaverne for personalet.

Som I sikkert har kunne læse i medierne er det nu blevet besluttede at afd. Kværndrup skal igennem den længe ventede renovering i 2017. Det beløb, der er afsat er større end det der i sin tid blev søgt- så jeg glæder mig til, at vi skal i gang med dette projekt. Et andet anlægsprojket som kommer vores lokalområder, og dermed Tre Ege Skolen til gode er, at, der i 2017 vil blive etableret cykelsti mellem Gislev og Fjellerrup Når cykelstien på Bøjdenvej samtidig også står klar vil det give
    gode muligheder for at vores elever kan cykle på en sikker skolevej.

Hanne Rygaard
  • 27-09-2016