image

Vores logo består af tre egetræer, hvor af det ene vender modsat de to andre. Logoet symboliserer vækst, styrke og udvikling samt plads til forskellighed, samtidig med at det også er symbol for vores tre distriksområder Gislev, Kværndrup og Ryslinge.

Hanne Rygaard den 16-04-2018
    Kære alle.
    Husk at melde jer til foredrag med John Aasted Halse tirsdag den 24.04 18  fra klokken 19-21.
    Han er en meget skarp og inspirende foredragsholder.
    Det er muligt at tilmelde sig frem til mandag den 23.04 18

Tilmelding på [email protected]

vh Hanne
    Hanne Rygaard den 04-04-2018
    Som det fremgår af vedlagte bilag skal Tre Ege Skolen i det kommende skoleår deltage i et spændende projekt i samarbejde med Meyers Madhus. Det bliver vores kommende 6.klasser der får fornøjelsen, og planen er at det på sigt skal blive et forløb alle vores elever i 6.klasse skal igennem.
    Vi glæder os til projeket!

Hanne Rygaard
    Hanne Rygaard den 03-04-2018
    Gå ikke glip af dette spændende foredrag med John Aasted Halse, som alle forældre og personale i Landsbyordningen Tre Ege Skolen er inviteret til, i forbindelse med valg til bestyrelsen den 24.04.18 kl. 19-21 på afd. Kværndrup.

Foredraget er delvist baseret på hans bog af samme navn, og der gives et kvalificeret og kærligt bud på, hvad børneopdragelse er i dag, og hvordan vi kan gribe opdragelsen an i hverdagen, i hjemmet, i dagtilbud og skole.

Tilmelding til [email protected] senest den17.april 2018

Bodil Bertelsen den 14-03-2018
    Kære forældre i Landsbyordning Tre Ege Skolen

Der afholdes valg til bestyrelsen den 24.04.18 kl. 19-21 på afd. Kværndrup
    Se vedhæftet invitation samt oplæg fra kendt foredragsholder som kan høres på valgaftenen.

På vegne af
    valgbestyrelsen

Carina Olsen den 17-08-2017
    Kære forældre og elever på Tre Ege Skolen

Udover at være børnehaveklasseleder på afd. Ryslinge er jeg også inklusionscoach på de to afdelinger. Jeg coacher alle lærere og pædagoger i skolen mindst én gang om året med henblik på praksis i skoledagen. Derudover gennemgår jeg trivselsmålingen og planlægger sammen med klasselærerne eventuelle trivselsforløb. Jeg har også elevsamtaler. Disse samtaler tilbydes til elever der af en eller anden grund synes det kan være svært at være til i skolen. Samtalerne tager udgangspunkt i coaching, dvs vi kigger fremad og sammen prøver vi at lægge strategier for hvordan man som elev kan hjælpe sig selv.
    Som noget nyt tilbyder TreEgeSkolen i dette år, at jeg 4 gange på hver afdeling har "åben dør" fra kl. 8.00 - 14.00.  Her kan man som kollega eller elev komme forbi hvis man har brug for at vende noget, uden man har booket tid først. Tilgengæld gælder "først til mølle" princippet. :)  På afd. Ryslinge sidder jeg i lokale 12 (sundhedsplejeskens rum). På afd. Kværndrup sidder jeg på Vibekes kontor ovre ved SFOén.

Datoerne for åben dør er:

18/8  Afd. Ryslinge
    25/8  Afd Kværndrup