image

Landsbyordning Tre Ege Skolen er en politisk besluttet organisation, som blev en realitet pr. 01.08.15.

Børnehuset Oasen i Kværndrup og Børnehaven Eventyrhuset i Ryslingen er lagt sammen med Tre Ege Skolen og har nu fælles ledelse og bestyrelse.

Øverste leder er Skoleleder  Hanne Rygaard, og hendes lederteam består ud over hende af fire afdelingensledere, en for hver skole afdeling, og en afdelingsleder for børnehaven, SFO1 og SFO2 i Ryslinge og ligeledes en afdelingsleder for børnehuset, SFO1 og SFO2 i Kværndrup.

Børnehaverne samarbejder med skoleafdelingerne for at børnene får den bedst mulige overgang fra børnehave til skole.

Fra 01.01.17 ligger børnehaven Eventyrhuset på samme matrikkel som afd. Ryslinge, og børnene får derved deres daglige gang i huset fra en tidlig alder.

Tre Ege Skolen er grundskole og afd. Kværndrup og afd. Ryslinge har elever fra 0. - 6. klasse. Når eleverne skal i 7. klasse, fortsætter de som udgangspunkt på Tingagerskolen i Ringe, som er vores overbygningsskole, og vi har derfor et tæt samarbejde.