image

Opslagstavlen

 • ikon
  Så er der nyt fra festivalfronten. I år skal følgende klasser spille lørdag den 2/6:

  11.00 - Ten Four Dog Band (2.a)
  14.00 - Vatnisserne (5.g)
  14.30 - De Grusomme Grønskollinger (5.a)
  15.10 - Mokokorock (4.a)

  Festivalprogrammet er vedhæftet, hvis nogen har lyst til at få det printet ud.

  Mvh.
  Anne Rye
  Anne Rye den 21-05-2018
 • ikon
 • ikon
  Som det fremgår af vedlagte bilag skal Tre Ege Skolen i det kommende skoleår deltage i et spændende projekt i samarbejde med Meyers Madhus. Det bliver vores kommende 6.klasser der får fornøjelsen, og planen er at det på sigt skal blive et forløb alle vores elever i 6.klasse skal igennem.
  Vi glæder os til projeket!

  Med venlig hilsen
  Hanne Rygaard
  Skoleleder
  Hanne Rygaard den 04-04-2018
 • ikon
  Kære forældre og elever på Tre Ege Skolen

  Udover at være børnehaveklasseleder på afd. Ryslinge er jeg også inklusionscoach på de to afdelinger. Jeg coacher alle lærere og pædagoger i skolen mindst én gang om året med henblik på praksis i skoledagen. Derudover gennemgår jeg trivselsmålingen og planlægger sammen med klasselærerne eventuelle trivselsforløb. Jeg har også elevsamtaler. Disse samtaler tilbydes til elever der af en eller anden grund synes det kan være svært at være til i skolen. Samtalerne tager udgangspunkt i coaching, dvs vi kigger fremad og sammen prøver vi at lægge strategier for hvordan man som elev kan hjælpe sig selv. 
  Som noget nyt tilbyder TreEgeSkolen i dette år, at jeg 4 gange på hver afdeling har "åben dør" fra kl. 8.00 - 14.00.  Her kan man som kollega eller elev komme forbi hvis man har brug for at vende noget, uden man har booket tid først. Tilgengæld gælder "først til mølle" princippet. :)  På afd. Ryslinge sidder jeg i lokale 12 (sundhedsplejeskens rum). På afd. Kværndrup sidder jeg på Vibekes kontor ovre ved SFOén. 

  Datoerne for åben dør er: 

  18/8  Afd. Ryslinge
  25/8  Afd Kværndrup
  27/10 Afd Ryslinge
  24/11 Afd Kværndrup
  23/2   Afd Ryslinge
  02/03 Afd Kværndrup
  25/5 ´Afd Ryslinge
  8/6 ´  Afd Kværndrup

  Mvh Carina

   
  Carina Olsen den 17-08-2017